INGREDIENTES
- 3l. de auga
- ½ kg de lentellas
- 1 chourizo
- 1 óso de vaca
- 1 póliña de perexil
- 1 folla de loureiro.
- 200 gr.. de touciño con carne
- 1 cebola pequena
- 1 cenoria mediana
- 1 porro
- 300 gr.de patacas
ELABORACIÓN
1. As lentellas lávanse ben e escórrense.2. As patacas pícanse en anacos moi pequenos.
3. O touciño tamén se pica en anacos pequenos.
4. O chourizo córtase en rebandas.
Cociñar
1. Botamos todos ingredientes na tarteira con auga fría e as lentellas e prendemos o lume.
2. Deixamos que se coza todo
3. Cando están case cociñadas quitamos todas as verduras e pasámolas pola batedora.
4. Unha vez trituradas fritímolas un pouco na tixola e botámoslle un pouco de pemento doce.
5. A continuación vertémolo dentro das lentellas e removémolo.
No hay comentarios:
Publicar un comentario