INGREDIENTES
Masa* 200 gr. de galletas María ( ou calquera outro tipo)
* 100 gr. de manteiga
* 2 culleradas de azucre
* 1 cullerada de canela
Para a crema
* 1 bote pequeno de leite condensado.
* ¼ Kg. de nata montada
* 2 limóns
Merengue
* 2 claras de ovo
* 4 culleradas de azucre
* canela para espolvorear
Masa: Aplastar as galletas e amasalas coa manteiga, o azucre e a
canela. Forrar un molde de fondo móbil engraxado, apretar ben os bordes e
metelo na neveira.
Crema: Verter nun
bol o leite condensada e mesturala co zumo dos limóns e a reladura dun deles.
Bater e incorporar con movemento envolvente a nata.
Merengue: Montar as claras co azucre e poñelo namanga pasteleira cunha boquilla. Encher a tartaleta coa crema, e facer unha rexilla co merengue.Espolvorear a canela e gardar na neveira durante aproximadamente dúas horas.
Desmoldar e servir.
E así sería o resultado final:
No hay comentarios:
Publicar un comentario