lunes, 4 de mayo de 2015

TARTA DE LIMÓN


INGREDIENTES

Masa

* 200 gr. de galletas María ( ou calquera outro tipo)
*  100 gr. de manteiga
* 2 culleradas de azucre
* 1 cullerada de canela


Para a crema

* 1 bote pequeno de leite condensado.
* ¼ Kg. de nata montada
* 2 limóns


Merengue

* 2 claras de ovo
* 4 culleradas de azucre
* canela para espolvorear





                 



                        Masa: Aplastar as galletas e amasalas coa manteiga,  o azucre e a canela. Forrar un molde de fondo móbil engraxado, apretar ben os bordes e metelo na neveira. 















Crema: Verter nun bol o leite condensada e mesturala co zumo dos limóns e a reladura dun deles. Bater e incorporar con movemento envolvente a nata.











Merengue: Montar as claras co azucre e poñelo namanga  pasteleira cunha boquilla. Encher a tartaleta coa crema, e facer unha rexilla co merengue.Espolvorear a canela e gardar na neveira durante aproximadamente dúas horas.
Desmoldar e servir.

















E así sería o resultado final:




No hay comentarios:

Publicar un comentario